“TERBONGKAR:
PATUTLAH MAKANAN RESTORAN MAK ITA SEDAP!”
“Dah lama saya
makan kat kedai Mak Ita. Memang sedap. Pandai Mak Ita masak. Saya pun cube
rapat dengan Mak Ita dan dapatlah resepi dia. Tapi saya masak rasanya tak sama!
Saya ingat dia ade sorok something dari saya. Saya tanya dia balik. Rupanya dia
pakai Garam Buluh! Lupe nok kabo katenye!”
Dari customer Mak
Ita jadi customer saya peminat tegar garam buluh. Memang sedap masakan bila
guna garam buluh ni. Bukan itu je, banyak lagi khasiat boleh dapat. Baik untuk
darah tinggi, kencing manis, gaot dan sebagainyelah.
Nak tahu kelebihan
lain?
·
Menyingkirkan toksin dalam badan misalnya (logam
berat, bahan kimia, bakteria, bahan buangan metabolisme, keracunan asid,
radikal bebas).
·
Menguatkan peristalsis saluran usus, menyingkirkan
najis yang lama terkumpul dalam usus.
·
Membekalkan bahan mineral dan elemen surih kepada
badan manusia.
·
Menyelaras fungsi badan supaya sistem badan dapat
beroperasi secara normal.
·
Menyelaras keseimbangan pH badan, mengembalikan
susuk badan yang beralkali lemah.
·
Meningkatkan daya pemulihan badan.
Family anda akan
lebih sihat selepas anda mengamalkan garam buluh dalam setiap masakan anda. Apa
tunggu lagi. Cepat whatsapp
www.wasap.my/<no
phone>/<mesej
www.wasap.my/<no
phone>/<mesej
www.wasap.my/<no
phone>/<mesej
No comments:
Post a Comment